PORUKA IZ CRNE GORE: Karadžić i Mladić nisu heroji, ali ni srpski narod nije…

genocidan…

 

 

Nemamo nikakve dileme šta se desilo u Srebrenici i priznali smo nezavisnost Kosova! U startu nismo reagovali kako je trebalo! Na kraju smo zauzeli ispravan stav!, ističe prof. dr. Ivan Vuković.

 

 

Potpredsjednik DPS-a Crne Gore imao je upečatljiv govor u Skupštini svoje zemlje oko u vezi sa stavom o Rezoluciji o genocidu.

 

 

 

 

 

 

 Nije vrijeme za šutnju! Vrijeme je da naša vlada djeluje proaktivno! Iskoristili smo diskusiju da se osvrnemo na manipulacije koje se čuju i kod vas u BiH! Kazao sam da je u pitanju manipulacija način da oni koji i dalje ne žele da naprave otklon od tih politika pokušavaju da se sakriju iza nacije i da je suština rezolucije nešto drugo!

 

 

Ne postoje genocidni narodi; svako ko kaže da je neki narod genocidan za mene je fašista, ali svako ko kaže da su Mladić i Karadžić heroji – taj je također fašista! – nema dileme Vuković.

 

 

Priču o genocidnom narodu prema Vukovićevom mišljenju kreiraju srpski političari.

 

 

 Ne postoji nijedna izjava Bošnjaka da je srpski narod genocidan!

 

 

Oni zloupotrebljavaju sopstveni narod i pokušavaju sakriti sopstvena politička nakaradna uvjerenja i slična su onim dominantnim iz tog zlog vremena!

 

 

Jako je važno da se Crna Gora jasno odredi spram ove inicijative! Crna Gora mora biti iznad toga… i ipak će glasati za rezoluciju o Srebrenici!” – istakao je Vuković.

 

 

 

 

(Ljudski.ba)

(161)

PORUKA IZ CRNE GORE: Karadžić i Mladić nisu heroji, ali ni srpski narod nije…

About The Author
-