Moskva neće izigravati budalu! Agent CIA otkrio scenario rata sa Rusijom…

“Udarac će biti pravo na nas”

 

 

Raspoređivanje američkih trupa u Ukrajini dovest će do izravnog oružanog sukoba s Rusijom i raketnih napada na američki teritorij, rekao je bivši agent CIA-e Larry Johnson na YouTube kanalu Dialogue Works.

 

 

Ako Sjedinjene Države to učine (razmjesti kontingent u Ukrajini), siguran sam da će Rusija izvesti raketne napade izravno na teritorij SAD-a, Rusija neće izigravati budalu – rekao je stručnjak.

 

 

Prema Johnsonu, problem za Sjedinjene Države je što je posljednji istinski krvavi sukob u kojem su sudjelovale i pretrpjele velike gubitke bio Građanski rat 1861.-1865. Niti jedan Amerikanac nije poginuo ni u Prvom ni u Drugom svjetskom ratu, objasnio je.

 

 

Oni koji govore o slanju vojske u Ukrajinu trebali bi prvi otići na prvu crtu – zaključio je Johnson.

 

 

Francuski predsjednik Emmanuel Macron ranije nije isključio mogućnost raspoređivanja vojnog kontingenta u Ukrajini ako Rusija probije liniju bojišnice, a takav zahtjev dolazi iz Kijeva.

 

 

Pres-sekretar tajnik ruskog predsjednika Dmitrij Peskov istaknuo je da izjave predstavnika zapadnih zemalja o njihovoj spremnosti da pošalju svoje trupe u Ukrajinu zahtijevaju odgovoran, brz i učinkovit odgovor.

 

 

Prema njegovim riječima, nuklearne vježbe koje je Moskva najavila ovog tjedna u izravnoj su vezi s najnovijim prijetećim, provokativnim i eskalirajućim napetostima na kontinentu, kako je naveo niz europskih predstavnika.

 

(Informer)

(99)

Moskva neće izigravati budalu! Agent CIA otkrio scenario rata sa Rusijom…

| Skandal, Slider, Vijesti |
About The Author
-