„JEDAN OD NAJTEŽIH PORAZA I KAPITULACIJA…“: Vukanović u nevjerici nakon svega što je izgovorio Milorad Dodik…

Nije problem što on tumara, posrće i pada, već što narod žrtvuje, poručio je on.

 

 

Možda smo malo kasno krenuli sa donošenjem Izbornog zakona Republike Srpske da bi mogli stići na ove izbore.

 

 

Očigledno se to neće desiti jer imamo proceduru u Vijeću naroda i vjerovatno u Ustavnom sudu, kazao je predsjednik bh. entiteta Republika Srpska Milorad Dodik. Nešto ranije Nenad Stevandić je kazao kako su oni spremni progutati žabu, pa čak i krokodila.

 

 

 

 

 

 

Te je izjave komentirao zastupnik u Narodnoj skupštini RS Nebojša Vukanović.

 

 

Uzurpator i njegovi satrapi ne prestaju da se valjaju u sopstvenom blatu, koje su sami napravili i sebe doveli u bezizlaznu situaciju jer izlazak na lokalne izbore i legitimizacija Kristijana Šmita i njegovih odluka, je jedan od najtežih poraza i kapitulacija, u moru posrtanja.

 

 

 

 

 

 

Navukli smo ih u zamku i politički uništili, a to priznaje i sam Uzurpator koji je za Srnu izjavio da je skrenuo sa puta.

 

 

Posebno je sramno što pravi neprimjerene paralele sa Srbima na Kosovu i Metohiji, jer ih je on, između ostalih, gurao u provaliju, podržao Briselski sporazum i izlazak na izbore po Izbornom zakonu Prištine a sada ih vrijeđa, jer se ne može porediti položaj Srba u Zvečanu i Mitrovici sa onim i Banjaluci i Trebinju, ali ako ovako nastavi da vodi samoubilačku politiku i urušava Republiku Srpski i njene institucije, bojim se da ćemo doživjeti tešku sudbinu i položaj Srba na Kosovu.

 

 

Nije problem što on tumara, posrće i pada, već što narod žrtvuje, što sa njim posrće i što ga gura u provaliju, a sve zbog ličnih interesa i privilegija familije i oligarhije, koja je spremna žrtvovati i narod i Republiku Srpsku, o čemu sam govorio juče na konferenciji za novinare, poručio je Vukanović.

 

 

 

 

(SB)

(437)

„JEDAN OD NAJTEŽIH PORAZA I KAPITULACIJA…“: Vukanović u nevjerici nakon svega što je izgovorio Milorad Dodik…

About The Author
-