IVICA PULJIĆ, IZ NEW YORKA: „Kaže Vučić da se obratio medijima. Nešto kuka oko rezolucije, sada i dno ima – dno…“

Ovo je protokol, ovo nije vijest, poručio je Puljić.

 

 

 

Ivica Puljić, dugogodišnji dopisnik Al Jazeere iz Washingtona redovio izvještava o događajima vezanim za Rezoluciju o genocidu u Srebrenici koja će se sutra naći pred Glavnom skupštinom Ujedinjenih nacija u New Yorku.

 

 

Puljić je komentirao najnovije poteze predsjednika Srbije Aleksandra Vučića koji je stigao u New York u namjeri da lobira protiv Rezolucije o genocidu u Srebrenici.

 

 

Njegovi su politički uzori Raisi, Putin, Orban, Trump, Lukašenko, afrički i južnoamerički diktatori … Njegovi su neprijatelji žrtve genocida u Srebrenici i njihove obitelji kao i svi oni koji podržavaju rezoluciju o genocidu. Evo ga, ničim izazvan, u NYC i UN-u.

 

 

 

Slika

 

 

 

Kaže Vučić da se obratio medijima. Nešto kuka oko rezolucije. Kojim medijima? Režimskim propagandnim zidnim novinama koji objave svaku riječ svog vođe. Pamtim Peru Lukovića, Stojana Cerovića, Slavka Ćuruviju … sve ikone novinarstva. A, sada i dno ima – dno, poručio je Puljić.

 

 

Danas će se s glavnim tajnikom UN-a Antoniom Guterresom slikati predsjedavajući Predsjedništva BiH Denis Bećirović i član Predsjedništva Željko Komšić.

 

 

Ovo je protokol, ovo nije vijest.

 

 

 

Slika

 

 

 

Da znamo gdje su i šta rade, poručio je Puljić.

 

(SB)

(662)

IVICA PULJIĆ, IZ NEW YORKA: „Kaže Vučić da se obratio medijima. Nešto kuka oko rezolucije, sada i dno ima – dno…“

| Foto/Video, Skandal, Slider, Vijesti |
About The Author
-