Ovo je kraj svijeta! Objavljena mapa napada NATO na Rusiju! Trupe kreću oko Srbije ako Rusi zbrišu snage na sjeveru!

NATO radi na razvoju “kopnenih koridora” kako bi omogućio brže prebacivanje američkih trupa i oklopne opreme na prve linije u slučaju evropskog kopnenog rata sa Rusijom, objavio je britanski Dejli telegraf.

 

 

 

Zapadni mediji su takođe objavili i mapu mogućeg puta NATO trupa ka Rusiji i Ukrajini.

 

Prema pisanju Telegrafa, američki vojnici će se iskrcavati u jednoj od pet unaprjed određenih luka i biti upućeni duž prethodno planiranih logističkih ruta kako bi se suprotstavili mogućem napadu iz Moskve.

 

 

Ovi koridori postaju ključni prioritet NATO-a nakon što su se lideri saveza na prošlogodišnjem samitu u Viljnusu dogovorili da pripreme 300.000 vojnika u stanju visoke pripravnosti za odbranu.

 

 

 

(MAPA) Ovo je kraj sveta! Objavljena mapa napada NATO na Rusiju! Trupe kreću oko Srbije ako Rusi zbrišu snage na severu!

 

 

 

Planovi predviđaju iskrcavanje američkih trupa u holandskim lukama, odakle će vozovima biti prevezeni kroz Nemačku do Poljske.

 

 

U slučaju ruske invazije na NATO, trupe bi se iskrcale u Roterdamu prije nego što bi krenule na istok.

 

 

Dogovori se da rute uključuju i druge luke kako bi se osiguralo da ruske snage ne mogu prekinuti linije kopnene komunikacije.

 

 

General-pukovnik Aleksander Solfrank, šef NATO logističke komande JSEC, izjavio je za Dejli telegraf da “Ukrajina trpi velike gubitke zbog ruskih napada raketama velikog dometa na logističke sisteme.”

 

 

Ako NATO snage iz Holandije budu pogođene ruskim bombardovanjem ili ako sjevernoevropske luke budu uništene, Alijansa će prebaciti fokus na luke u Italiji, Grčkoj i Turskoj.

 

 

Iz italijanskih luka, američki vojnici bi preko Slovenije i Hrvatske bili prebačeni do Mađarske.

 

 

Slični planovi postoje za prebacivanje snaga iz turskih i grčkih luka preko Bugarske i Rumunije do istočnog krila NATO.

 

 

Takođe se razrađuju planovi za prevoz trupa kroz luke na Balkanu, kao i kroz Norvešku, Švedsku i Finsku.

 

 

Nacionalne vojske neće biti obuhvaćene lokalnim zakonima dok prolaze kroz te koridore i moći će slobodno da prevoze pošiljke bez uobičajenih ograničenja.

 

(Informer)

(1169)

Ovo je kraj svijeta! Objavljena mapa napada NATO na Rusiju! Trupe kreću oko Srbije ako Rusi zbrišu snage na sjeveru!

| Foto/Video, Skandal, Slider, Vijesti |
About The Author
-