DANIJELA, RECI ISTINU! Lečić upravo objavio snimak: Ispričao šta se desilo između njih

Domaću javnost uzburkala je optužba glumice Danijele Štajnfeld da ju je silovao poznati glumac i kolega Branislav Lečić, piše Mondo.rs

 

 

Lečić se prethodno oglasio i istakao da optužbe nisu istinite, a sada je objavio i video u kojem je otkrio da je dobio poziv od Višeg javnog tužilaštva u Beogradu da u petak da iskaz povodom ovih optužbi, kao i da je pozvan u svojstvu “građanina, a ne optuženog”.

 

“Snimam ovaj video sa željom da se obratim javnosti Srbije zbog svega što se dešava zadnjih dana”, rekao je Lečić na samom početku video snimka.

 

“Dobio sam poziv od Tužilaštva i moj odlazak tamo će biti u petak. Ojsetio sam da sam ja u medijima već osuđen. Da svi misle ili počinju da misle da sam ja silovatelj, monstrum, nasilnik, predator, podlac, licemer, je l’ eto sposoban je za takav čin koji se zove s*******e žene. Možda će sutra to biti i neki muškarac, možda će se sutra desiti da sam silovao i djecu.

 

Svaki čovjek kome se ovakva stvar desi mora ozbiljno da se zapita za sebe i društvo oko sebe. Ova izjava me je mnogo povrijedila, kao i ljude koji su oko mene i koje volim”, rekao je Lečić i istakao da “u ovom slučaju neko od nas govori istinu, a neko laž”.

 

Glumac se potom direktno obratio Danijeli Štajnfeld:

 

“Danijela, ako sam te ikad u bilo kom trenutku, u bilo kom potezu ili nekoj misli ili možda slučajno gestom ili namjernim gestom uvredio, povrijedio, ponizio…

 

I ako sam bilo koju ženu na takav način uvrijedio da je ona stekla utisak da sam agresivac ili predator, onda se duboko i iskreno izvinjavam.

 

Ja u svom životu nemam potrebu da se pravdam, ali meni su žene inspiracija za život. One su i moj izazov i moja mašta i moja inspiracija. I uvijek sam kroz život volio žene, štitio žene i nikada nisam bio prema njima agresivan. Reci istinu Danijela – samo smo bili partneri u poslu. Ali, kao što u predstavi nije bilo realizacije našeg seksualnog odnosa, jer je tvoj lik bio zaljubljen u mog, nije se to desilo ni u životu.”

 

On tvrdi da sa glumicom nikad nije imao “ni ljubavni odnos, ni seksualni, a pogotovo ne da je bilo silovanja”.

 

On je pozvao glumicu da objavi audio snimak razgovora u cjelini. Podsjetimo jedan od dokaza koji je dostavljen Tužilaštvu je i snimak razgovora koji je glumica snimila sa Lečićem nekoliko godina posle silovanja.

 

Pogledajte video:

 

(26)

DANIJELA, RECI ISTINU! Lečić upravo objavio snimak: Ispričao šta se desilo između njih

About The Author
-