MEHMEDOVIĆ: Izetbegović ne može pobijediti osim ako ne falsifikuje rezultate, među delegate se uvukao strah da će izgubiti posao

Šemsudin Mehmedović, zastupnik u Zastupničkom domu BiH, bio je večerašnji gost u “Centralnom dnevniku”.

 

 

Senad Hadžifejzović: “Kada se bude glasalo na Kongresu, i ako to bude javno, može li Izetbegović izgubiti i ako nema Vas kao protukandidata? Je li se prepao javnog glasanja?”

 

 

 

 

Mehmedović: “Historijska odgovornost je na delegatima Kongresa! Biće farsa ako dozvole da bude jedan kandidat! Ako delegati Kongresa pristanu na to, neka traže tajno glasanje! Ako bude tajno, siguran sam da ga delegati neće izabrati! On to ne može kontrolisati osim ako ne falsifikuje rezultate. Delegati se ne mogu kontrolisati! Znam način razmišljanja delegata, ali među te ljude se uvukao strah da će izgubiti posao, da će im dijete izgubiti posao… Ne može se ništa desiti niti im ko šta može učiniti! Kongres odlučuje hoće li glasanje biti javno ili tajno. Eliminisan sam da bi Bakir bio jedan kandidat i da se izjašnjava aklamacijom!”

 

 

#

 

 

“Bakir Izetbegović se pribojavao tajnog glasanja na Kongresu! Pokazao je javnosti da je to njegova naslijeđena stranka! Rezultati Centralnog pitanja, gdje sam ja pobjednik, puno govore!”

 

 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

 

(Novi.ba)

(119)

MEHMEDOVIĆ: Izetbegović ne može pobijediti osim ako ne falsifikuje rezultate, među delegate se uvukao strah da će izgubiti posao

| Bosna i Hercegovina, Foto/Video, Slider, Vijesti |
About The Author
-